Deacon Frost píše:
Méďo, mám tu u tebe pohledávečku za neúčast na výpravě ze sobotního rána.
A už to bude měsíc, tak si to rychle urovnej.
Chci 300k.
Edit: Abych to uvedl na pravou míru, tak nevím za co bych měl platit pokutu. Věc se měla tak, že Johny zložil topic "o dngu podle lidí", kde nebylo dáno jak informace, co se půjde za dung, tak kdy se půjde, kdo všechno by měl jít atd., jediné co bylo patrné byl den pořádání, tj. sobota. Co bylo patrno z příspěvků bylo, že všichni, kteří by se chtěli zůčastnit by měli napsat v kolik mají čas. Sem se psaly časy od cca 8:oo až do cca 11. Já sám jsem napsal, že mám čas v 1o.
Po cca 3-4 dnech, kdy se v tomto topicu nic nezměnilo, stále nebylo zřemé co se půjde, kdy se půjde ap. Johny topic zrušil. To už byl Pátek podvečer.
Nový topic o pořádaném dngu (na kterém jsem měl chybět) měl v záhlaví čas vložení cca 1:oo v sobotu ráno a to na 9:oo, i když já sám jsem psal, že mám čas v 10, kdy jsem tu BTW také byl, s tím, že vy už ste byli v dngu. Nekoukám pravda každých pár hodin na fórum abych zjistil, jestli někdo v noci náplánoval dung, i když topic do kterého jsem se já hlásil byl zrušený. Z toho důvodu nevidím nutnost platit pokutu za něco co já nemám na svědomí. Do topicu s názvem Destard 1-3 sobota 9:oo jsem já nenapsal nikdy ani větu, která by měla potvrzovat moi účast.
Jestli by měl někdo iný názor, můžeme se o něm klidně bavit dál.